發新話題

[iOS/An]PaD 888

引用:
原帖由 Serav 於 2013-2-16 01:08 發表

nice 滿級暗暗hades, 明日暗機龍DROP X2 就決定用你了
本來都缺錢缺飼料中,剛剛下午又中了新暗希,所以我那隻練hades到3x  lv 放置play 中...
暗希

引用:
原帖由 gandamyear 於 2013-2-16 01:13 發表
暗希
嘛,其實我更想要新木希 for 某些情況來取締木印
暗隊已經人滿之患,現在進一步分散資源......

引用:
原帖由 Serav 於 2013-2-16 01:17 發表

嘛,其實我更想要新木希 for 某些情況來取締木印
暗隊已經人滿之患,現在進一步分散資源......
神up大戰左一論都系一隻想要既新希神都抽唔到
頂多維護完果日抽到隻水希同神up抽到隻光希

超想要既白盾今日最後一抽中了  而暗希,木希都抽唔到

/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\

引用:
原帖由 gandamyear 於 2013-2-16 01:20 發表
神up大戰左一論都系一隻想要既新希神都抽唔到
頂多維護完果日抽到隻水希同神up抽到隻光希

超想要既白盾今日最後一抽中了  而暗希,木希都抽唔到
光希的話,我沒動力砌光隊所以阿波羅就算了
但是收藏的話,venus 就很想要啊....究極進化後好萌啊...

miss了神UP……

引用:
原帖由 風之魂 於 2013-2-16 09:53 發表
miss了神UP……
神UP未過啊,香港時間14.00 先完

沒魔法石……
只有三枚

引用:
原帖由 風之魂 於 2013-2-16 13:18 發表
沒魔法石……
只有三枚
那不叫MISS吧

被人所害,在昨天一時半(日本時間兩時半)便抽了兩次,才會弄得如廝田地

話說樓主冇留自己~id www
/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\狂三/\

發新話題