發新話題

[iOS/An]PaD 888

[iOS/An]PaD 888

Puzzle & DragonsPuzzle & Dragons

冇興趣玩 亦都唔明點解咁多人玩

我覺得D女靚

當然,玩法都算新

DOWN左但玩唔到
知道要調時間先玩到就刪左
唔想為左一隻GAME SET咁多野

玩法叫新!??

睇左睇維基

玩法好似同01,02年果時d網頁遊戲既精美版差唔多昨wowo...

聽講仲有得課金 燒錢

麻 橋唔怕舊 依家d人又咁鍾意龍啊 又似似地pokemon進化 石器時代之類的
萌化包裝之餘
又可以和朋友玩所以很投入對吧...

引用:
原帖由 frank120 於 2013-2-15 16:20 發表
玩法叫新!??

睇左睇維基

玩法好似同01,02年果時d網頁遊戲既精美版差唔多昨wowo...

聽講仲有得課金 燒錢

麻 橋唔怕舊 依家d人又咁鍾意龍啊 又似似地pokemon進化 石器時代之類的
萌化包裝之餘
又可以和朋 ...
課金基本上就大部分手機遊戲都有
但PAD比較上唔會好輕易就出現"唔課金比要搏哂老命先至推到進度"果一類

另,手機上網令遊戲可以同朋友一齊玩都係一個重點,睇下candy c____(忘了)就知

始終手機遊戲都算係一個比較新穎的市場,
比起坐係電腦桌面前幾小時同出街無聊可以一路行一路玩,我覺得會好吃香

死啦唔知自己打緊乜

雖然很多人玩
但是我不玩
就是很多人玩
我更不會玩....
基本上我玩這類轉轉寶石消去系的我頭就會痛

還有插畫萌不起來...

不過這個
PAD
CANDY
會令日後更多手機遊戲趨向同步性吧

依終可以收到廣告效益 也像病毒一樣傳開去玩
總會貼中一些財力較強又肯落本的

引用:
原帖由 frank120 於 2013-2-15 17:17 發表
不過這個
PAD
CANDY
會令日後更多手機遊戲趨向同步性吧

依終可以收到廣告效益 也像病毒一樣傳開去玩
總會貼中一些財力較強又肯落本的
的確是這樣

嘛,其實也很普遍

以各種限制去讓玩家不能連續遊玩
因而讓玩家記住什麼時候便可以遊玩,
從而達至類似洗腦效果

當時間一久,便會有贊助的衝動w