發新話題

開設新討論板諮詢

UNSX果然是個極變態的大濕(拍桌

引用:
原帖由 阿賢 於 2013-8-30 11:40 發表
先不論開不開成人區...那個特殊AV是什麼一回事
特殊AV就是不常見的,好似觸手PLAY,不是動畫,是真人的. 扮人妖,明明是女優,裝上道具加入人妖劇情. 用綠布景KEY左動作場面去鬧市.
一D奇怪劇情AV,好似巨人少女,拍特攝片咁50米巨形AV女優. 變性人、人妖VS人妖VS女優. 配左台語既日本AV. 瘦到乾屍一樣既女優,肥到O嘴既女優.
筋肉人女優. 70歲阿婆. 男優扮怪獸XO女優. 假到冇朋友既巨根. 用鋼絲穿入肉.......

簡單講就是一些你睇到會大叫"WTF","咁都得"既AV.

引用:
原帖由 unsx 於 2013-8-29 23:41 發表
日本AV區,西洋AV區,特殊AV區,H漫,H-GAME,H-動.
果然紳士所見略同
日本、H-hame區我會天天捧場分享. 西方無感
順便來個同人展區吧. 我不信只有我密切留意每年的Comiket.
引用:
原帖由 范良極 於 2013-8-30 12:35 發表
UNSX果然是個極變態的大濕(拍桌
糟糕得令人耀眼(無法直視)的存在
引用:
原帖由 unsx 於 2013-8-30 17:41 發表

特殊AV就是不常見的,好似觸手PLAY,不是動畫,是真人的. 扮人妖,明明是女優,裝上道具加入人妖劇情. 用綠布景KEY左動作場面去鬧市.
一D奇怪劇情AV,好似巨人少女,拍特攝片咁50米巨形AV女優. 變性人、人妖VS人妖 ...
本教主慚愧. 不愧為大濕
以上的舉例只看過一少部分, 曾見過一套甚麼全球最大金玉男, 一粒都大過普通人o既頭
嘛, 我還是喜歡正常向的多一點
俾我打的話(ry

引用:
原帖由 VVolf 於 2013-8-31 21:51 發表

果然紳士所見略同
順便來個同人展區吧. 我不信只有我密切留意每年的Comiket.

H-Game區的話我也有點興趣呢......

可以的話搞個H動區
最近惡魔圖書館6月前的Link全部死晒
某E只有舊番
再唔睇姬騎士同生徒會我的蛋蛋會發霉

引用:
原帖由 VVolf 於 2013-8-31 21:51 發表

果然紳士所見略同

糟糕得令人耀眼(無法直視)的存在

本教主慚愧. 不愧為大濕
以上的舉例只看過一 ...
都只係研究一下~
話說近年偽娘片開始多了.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

別光明正大地給我貼上車圖

回復 137# 阿賢 的帖子

UP錯左原圖......CLICK左加工圖旁邊的原圖.....

發新話題