發新話題

[2019年7月番] 新番(ry)&視頻&討論區

比我一定已經啪啪啪左佢....

專心練一招!!!!!EXPLOSION~~~~~~~(誤)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

滿月新機挺美的,但出模型的機會渺茫……

魔王
比想像中好,OK好笑.

作畫能在國動之下是什麼一回事......

肉番

COP CRAFT

點睇都似有問題.....比我就唔開啦.

................................

吸血鬼~~~~

一萬億%認同.
我一定唔很生.

之前唔記得放上來
引用:
原帖由 unsx 於 2019-7-28 21:56 發表
比我一定已經啪啪啪左佢....
呢套真係冇改錯名, 真係夠可愛既話我完全接受到.
第4集最後個5分鐘一路笑到停唔到口wwww Short Cake系列wwwww

乜乜二世
兄妹傳宗接代, 實在係美好既世界
引用:
原帖由 unsx 於 2019-8-1 21:10 發表
魔王
比想像中好,OK好笑.
有共鳴丫嘛, 大濕
拿, 都話呢套ok架啦~
今季輕小改編既話:
Cop Craft > 二連老母 = 乜乜二世 > 可愛變態 > 二次元大濕
嗯? 話說呢度有3套都有大叔角色呢

走左去搵Cop Craft小說
完全係翻版蛇叔

俾我打的話(ry

引用:
原帖由 VVolf 於 2019-8-3 15:33 發表
一萬億%認同.
我一定唔很生.
小孩是當老豆ATM的吸血生物.....

C&T
進展有D慢

傻傻地,國家怎樣關人鬼事? 可以有選票,乜野都可以做!

大師兩首都唔錯.

發情少女
少年你太年輕了....

播歌! https://www.youtube.com/watch?v=K7E3Aw4brMM

高能JK

.............................

超可愛魔族
這魔族太可愛!!想養一隻!!

平職捱不住了……我棄!

歐派增加了!

GAY信長
接受唔到偽娘濃姬

交給攤主吧!

COP CRAFT

......................................

都說沒有!又不是蘿莉控!

中期評估:
大部分都睇左3-5集,因為我盡量睇B站且無大會員,好多番都係睇慢一星期。

優秀:
騷動(岡媽最高,每個角色都好立體)
高木2(穩定如常)
新石紀(題材好有趣,爆鬼滅之刃幾條街)

好看:
遭難(就係太短同制作組窮)
魔術學姐(越睇越有趣,男主吐槽役反而係亮點)
變喜歡(畫風適應左之後覺得幾好,但對未來情節分配感悲觀)
2世(高於期望好多,原本以為會係FA/FE之流)

一般:
你媽劈(明明可以好好發掘嘅母子題材淪為一般賣肉番)
一方(畫風接受不能,劇情一般啦,又唔係太差)

差:
平職(伏伏伏,窮到爆)
超能魔術師(悶到核爆)
炎炎(伏伏伏伏伏,除左畫面同音樂各方面都極差)
地錯2(悶到核爆+1,第二季唔應該仲係咁)

呢季脫哂節,暫時只追了科學一方、高木、為了女兒幹掉魔王

太空求生

求生---->偵探
"胸"手就係你!!!

道歉時露出胸部是常識吧

C&T
永遠唔明呢D自爆明星諗咩......

肉!

向普京大帝敬禮!!!

發新話題