發新話題

[2019年7月番] 新番(ry)&視頻&討論區

本主題由 風之魂 於 2019-7-9 22:06 設置高亮
平凡職業 + 變態也喜歡嗎 01
睇完簡直想打人,制作極差。

炎炎 01
係咁插回憶,好影響觀感,不過製作好,希望節奏後面有改善

高木2 01
關鍵字:催眠、奴隸

岡媽簡直係7月番救星,第一集真係好睇,鐵血第二季同迷家我當無睇過

坐等星期六JC四連

DR.STONE

科學求生! 幾有趣,主角只係城市生活高中生,就算係人肉WIKI都冇體力同手藝去攪咁多野的說.

咁勁!?數到唔多!? 我數60秒都難,而且唔準....

網紅!!

我都睇唔少,SUPER A.I.(artificial idiot)打機好好睇. 鬼妹MARZ打機好好睇(好靚女 )
草泥馬!!

不止是可愛而且是變態那不是完美了嗎?

某AV系列

筋肉JK

不算肥.

20KG對沒練過的JK來說太重了吧?

某國產動畫角色
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

cop craft
奇幻自衛隊世界觀+西劇警匪片結合意外地好睇
節奏明快且無多餘支節,唯尾段動作場境轉得太急不夠流暢

ヲь⑦мюу
魔法少女+機人互鬥番
劇情老梗但機人戰做得不錯
哨戒班
四葉最後勝利既話我漫畫收一套! ……好似真係贏左…?

引用:
原帖由 藍希萊 於 2019-7-10 10:08 發表

ヲь⑦мюу
這比例和外型, 怎麼這麼像霸王大系龍騎士...
題外, 話說霸王大系動畫版沒做到漫畫的完結篇很可惜.(反而漫畫版有段故事直接叫人去看動畫版.

可愛變態1

嗯…睇黎妹妹先係最終贏家? :thinking:

@VVolf 你又有眼福了(暴露狂妹妹

JK遇難!!

美少女剛脫下的~~~~

放心交給我吧!

我要飲奶!!

JK

中二

寫作一讀作二之前....真的!?

神獸

一大片平地,對方有槍有砲有城牆. 正路冇人會用步兵衝的吧????

原來有開掛部隊.....咁之前為咩要步兵衝呢???

這套制服也太邪惡了吧?

太....太多想睇...幾乎睇親第一集就想睇落去.
今個7月咩事...
放棄節操少女、健身妹.
引用:
原帖由 藍希萊 於 2019-7-6 22:52 發表
過勞人事件簿也有妹妹耶, 雖然是義妹
就憑左你呢句(ry
然後發現原來係fate系列. 竟然係成年版Waver.
完全唔知....見到II世以為係咩第二季...orz

講返妹妹

可怕. 竟然認自己親哥哥既仇家做義兄.
我......我ok, 我可以.橫掂個親哥哥係人渣一個.
引用:
原帖由 柳釗無穆 於 2019-7-10 12:25 發表
可愛變態1

嗯…睇黎妹妹先係最終贏家? :thinking:

@VVolf 你又有眼福了(暴露狂妹妹
正. 期待哥哥覺醒妹控屬性的妹妹正正是天下為妹者的典範.
哪個贏沒所謂. 妹妹在我眼中一出現就壓絕全場.
情信和內褲, 一看就知道是妹妹送.
我心裡面個妹妹告訴我動畫都俾晒暗示.

話說呢套做得幾好睇. 畫面保持到ok水準. 畫風我都幾buy.
都算睇得好舒服好流暢.
CV更加值得期待, 下野絃好耐冇見, 係自從緣之空笨測以後吧?
平凡就職就真係節奏好Q差.

南雲, 我和你勢不兩立

魔王
一般野,可睇可唔睇.

都是一班年輕大叔. 我入賭場被查年齡

北斗之拳

Cop Craft

不錯不錯. 又係幼女加大叔組合呢,大姐正太組合歸同一類.

向同事家人報死訊呢......................................................................................................................

幼女! 沒歐派!

魔術歐派!!

筋肉JK

..................

原來是拳手!?

彼方求生

今季咁多求生,科學求生,JK求生,太空求生
點分辨食唔食得?船上有冇設備?

咁勁!?

回復 23# 藍希萊 的帖子

不是魔神英雄傅嗎?
白色的那個根本就是創界山龍神號www

引用:
原帖由 penpen2009 於 2019-7-12 02:53 發表
不是魔神英雄傅嗎?
白色的那個根本就是創界山龍神號www
因為主角機高冠加超橫肩, 所以第一眼印像很像霸王大系的主角機.
現在只看本體比例和其他機體的確較像魔神英雄傳.
(霸王大系的機體比例較高和上臂及大腿很幼)

發新話題