11 12
發新話題

日常系RPG 鍊金術師19 又幾好玩喎.

日常系RPG 鍊金術師19 又幾好玩喎.

百幾個鐘,完食. 比FF15時間長,而滿足度更高...FF...唉...
故事其實冇咩特別,但又幾討好,用一推有趣、熟悉的角色做一些日常的事.
D歡樂情節係睇完會真心笑的,同愛回家高收視同一道理.
遊戲係沒特別的回合制RPG加鍊金術,鍊金術系統幾好玩,
要左計右計去轉移材料特性,又要排出最好效果,幾考腦筋.
同是光榮旗下的GUST工作室出品,比起無夜之國,遊戲性差太遠...
無夜之國除了歐派,什麼都沒有. 但可以的話,我想鍊金術師也加點歐派好嗎....貧乳雙子
整體算不錯的了,很多地方都很用心製作,又有官中....我還是玩了開心版......

https://www.gamecity.com.tw/atelier/lydie/

D畫幾靚. 尤其D衫,真係好靚.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

熟左既蘇菲靚左好多
幾時出哨戒班CD啊...
中三星仲開心過中四星系列

仲未買……遲d買
(不過前面2作都未玩過)(被毆

引用:
原帖由 藍希萊 於 2018-4-11 21:06 發表
熟左既蘇菲靚左好多
+1

擊退差點滅國的雷神.
https://www.youtube.com/watch?v=fNFr5WUGld8

500年後的和解,有D感動
https://www.youtube.com/watch?v=JLV-iwsV_SM
引用:
原帖由 范良極 於 2018-4-11 22:43 發表
仲未買……遲d買
(不過前面2作都未玩過)(被毆
17、18、19係三步曲,冇玩17、18會MISS部份故事.

引用:
原帖由 unsx 於 2018-4-12 00:29 發表
17、18、19係三步曲,冇玩17、18會MISS部份故事.
前兩作當然有買.....但都係未玩....

回復 5# 范良極 的帖子

買左唔玩咁有米!?
我冇買但玩晒.......

我左買psv版蘇菲但都無爆機
psv版lag到玩唔落……
幾時出哨戒班CD啊...
中三星仲開心過中四星系列

引用:
原帖由 unsx 於 2018-4-13 14:33 發表
買左唔玩咁有米!?
我冇買但玩晒.......
仲未搵到適合的心情玩而已………
Mhw之前一直在推sao(一直聽阿濕娜把聲已經感覺厭)
引用:
原帖由 藍希萊 於 2018-4-13 15:20 發表
換去ps4版啦

引用:
原帖由 藍希萊 於 2018-4-13 15:20 發表
好似好多game既PSV版都會LAG.....
引用:
原帖由 范良極 於 2018-4-13 16:57 發表
仲未搵到適合的心情玩而已………
Mhw之前一直在推sao(一直聽阿濕娜把聲已經感覺厭)

換去ps4版啦
PC開心版都冇LAG.....

引用:
原帖由 unsx 於 2018-4-13 17:33 發表

好似好多game既PSV版都會LAG.....

PC開心版都冇LAG.....
閃軌已經係例子了,一去大地圖就會lag

11 12
發新話題