20 12
發新話題

Pokemon GO 伊貝進化路線判明

Pokemon GO 伊貝進化路線判明

相信這兒會有人玩,所以開個帖
在下是紅隊
開首注意:
如果想用比加超開始要注意
一開始會出現御三家
你要逃走
之後會再出現,要再走
直至第五次出現,會有一個白圈/比加超,行埋去就會捉到
不過,強度低到……所以,貴客自理啦

CP值高的寵
要捉CP值(強度)高的精靈
首先,人物要夠高LV
低LV係唔會出現高CP的精靈的
所以,努力升人物啦!
升人物最主要方法係捉精靈同進化精靈
打道館係冇用架!捉精靈就算係產廢蝙蝠都有100EXP
打道館打到全軍覆沒都係得100EXP
另外,進化一隻精靈會有500EXP
努力進化啦!產廢蝙蝠係全香港區大量出現,波音蝠進化成大口蝠係非常簡單
我一日之內進化咗三隻大口蝠
綠毛蟲都係進化咗一隻咋~~~

順便,LV升得高,開放道具亦會多咗
包括超級球等精靈球都可以執
都係果句,努力升LV啦!

伊貝進化路線
以下轉自網上的方法
利用改名可以控制伊貝的進化路線
要留意的是,這個方法有好幾個導致失敗的可能性
由於不是官方公布,因此不能肯定的進化
名字和對應屬性如下:
Pyro→火伊貝
Rainer→水伊貝
Sparky→雷伊貝
順便說一下,目前已知最容易失敗的幾個原因:
轉名後即進化:由於伺服器未替你正式改名,因此容易造成錯誤
連續進化成同一屬性:貌似是不希望單一伊貝大量出現
只有第一次能進化成心儀屬性:畢竟本來是完全隨機,也有可能是只能用一次的Bonus

未入隊,等朋友一起決定
剛到5lv…
這遊戲很吃電和流動數據…
或說果然還是叫寵物小精靈吧…

此遊戲要的android 版本高於您的裝置系統版本.............

大家玩得開心D.我出番去......
免責聲明 :
以上言論/圖片純屬個人意見.並不構成任何邀約或建議.如有損失.絕不負責.純粹交流.不喜勿插.
圖片只供交流/學習之用.請於24小時內刪除.請勿用於商業目的.請支持正版.

方向感極差的澳洲人表示,第一日上架好開心拎出街亂咁行結果行到盪失路,足足放置到前幾日先開返黎玩...
請想問點樣進化同入隊...

升到LV5就可以入隊

引用:
原帖由 風之魂 於 2016-7-25 14:10 發表
相信這兒會有人玩,所以開個帖
在下是紅隊
開首注意:
如果想用比加超開始要注意
一開始會出現御三家
你要逃走
之後會再出現,要再走
直至第五次出現,會有一個白圈/比加超,行埋去就會捉到
今日我睇到我個同事有2隻比卡超~~
佢初始既寵係小火龍, 我問佢係邊捉番黎, 佢話係屋企附近公園坐係度捉左番黎喎~~~
究竟呢個方法係咪假嫁???

同埋呢隻冇得傳寵物俾朋友???
只可以靠自己捉???

E隻game
1. 即是叫本尤換手機, 本尤用iphone 4, 頂盡用IOS7.1(iphone 7已在日程 ...快D到9月
2. 豐富大家的夜生活, 去多些公園, 多些與人交流, 是好事來 (改善警民關係, 教會傳福音之類
3. 其實不用週圍行, 因為精靈點都會彈出來給你捉
4. 孵蛋除了行路, 也有很多方法騙里數
5. 點捉小精靈? 扔手機出去吧WWW
6. 怕路痴?? google map 幫到你
7. 記得帶奶媽, 太陽能電板
8. 澳洲, 駕車去捉正!, 去road trip 一流
9. 也是那句, 捉無先後, 捉到為先, 點都給你捉到的
10 等看再次佔中 : https://youtu.be/M22-qnR5C4w

2017/11/20, day1666, rank 594

引用:
原帖由 范良極 於 2016-7-26 09:53 發表

今日我睇到我個同事有2隻比卡超~~
佢初始既寵係小火龍, 我問佢係邊捉番黎, 佢話係屋企附近公園坐係度捉左番黎喎~~~
究竟呢個方法係咪假嫁???

同埋呢隻冇得傳寵物俾朋友???
只可以靠自己捉???
個方法係有人實測出黎

本來就唔係只有呢個方法捉比加超
不嬲都可以喺地圖見到比加超架啦~
另外,交換寵物暫時未實裝,不過,官方有講過會實裝交換同對戰

lv10
超音蝠好多但進化要50粒糖
波波(全啡雀)也不少但只需12粒糖
2種都進了不少次

兩邊都進不少,然後兩邊都賣不少

20 12
發新話題