發新話題

[Web/And]KanColle 大規模

Tried
引用:
原帖由 尤利西斯 於 2020-8-27 19:50 發表
Iowa 生日快樂 (話說本尤家母也是今日生日, 所以很好記的日期W
https://twitter.com/skchkko/status/1279241959807180800?s=20

其實Iowa 也好像陸奧般, 很怕炮塔爆炸
QCTwQG1_06Y

今次釣魚收穫極其豐 ...
Iowa起碼都係開炮出事.
陸奧係泊埋岸乜都冇做就無端端爆.
所以運數值差咁遠

你用甲實力打乙當然消耗低w
今次唔該你鎖實初月
Zeco今次浴衣南達依舊中破比中指超正. 咁先似不良!
引用:
原帖由 柳釗無穆 於 2020-8-27 21:56 發表
三個形態三個甲板

fxxk you tanaka 甲板回收廠
經過上次赤城改二變相要雙持後, 吸取左教訓, 先練左加賀2號
結果都係俾田中玩到...
依家練3號機.

話雖如此, 我自己應該最多keep兩隻.
140+練度1號機婚艦(已開洞) - 改二.
95練度2號機 - 改二護.
3號機應該會改一算.
難免一日加賀大倍卡.

新任務獎勵應該會選...(只計出擊任)
甲板、秋水、三四型(2星).
第1任務4星TBF唔知可以做乜.
第2唔揀秋水我會心思思想揀3個Ka號俾反潛支援w
二二型甲真係唔知點出. 除非田中日後玩4陸攻11航距.
第3天山夜攻冇機會用.
重點係我之前戰果有1架(逃
俾我打的話(ry

引用:
原帖由 VVolf 於 2020-8-28 15:50 發表

話雖如此, 我自己應該最多keep兩隻.
140+練度1號機婚艦(已開洞) - 改二.
95練度2號機 - 改二護.
3號機應該會改一算.
難免一日加賀大倍卡.
我傾向留一戊一護,三號機只改一

回復 6851# VVolf 的帖子

S. Dakota : F__K u!
(本T: 南達的中破mode 都很正
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2019/08/19, day2267, rank 708 ||| 本尤 艦Colle, 2015/01/25於佐泊灣泊地上任, 初甲於2019/01/21取得
WOWS, A:UlyssesRosen, NA: Ulysses_Rosen || Steam: ulysses_greenwood

剛剛趕及 把Z 後段 +400 戰果任完成
今晚2100前再斬埋5-5 (仲有2段), 抽中戰姬+2戰艦X級真的很難

500線 去到3000 差多300 才保險
現在2642, 加了400 = 3042, 約498, 下午除了斬埋5-5 取+200,
刷哪個好...
2019/08/19, day2267, rank 708 ||| 本尤 艦Colle, 2015/01/25於佐泊灣泊地上任, 初甲於2019/01/21取得
WOWS, A:UlyssesRosen, NA: Ulysses_Rosen || Steam: ulysses_greenwood

回復 6854# 尤利西斯 的帖子

要快要博就3-4
每場2.66戰果,1小時可以26-30戰果
https://kamigame.jp/%E8%89%A6%E3 ... C%BC%E7%A9%BA6.html
俾我打的話(ry

代溝wwwwwww

放心, 我隻伊47每日俾我送去2-2解補給, 都算係另一種體驗.

加賀任解完.
最終放棄了秋水, 拿二二型甲.
引用:
原帖由 柳釗無穆 於 2020-9-2 18:58 發表
對了…找到新方法解鎖門

https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=4901139
用手機開HTML版, 免了.
炸死我部機都似
雖然係S8+
俾我打的話(ry

本月的戰果線那麼閒...
現在top500 還只是2557, 我係557th, 2350, 不過仲未開六水(+390), 三川(+200), 後Z (+400)及5-5(+200)未完成
全完可上另外1190

隨便用
引用:
原帖由 柳釗無穆 於 2020-9-19 17:59 發表

早就知道, 但都被萌死
不愧係我驅逐大老婆
引用:
原帖由 尤利西斯 於 2020-9-24 00:00 發表
本月的戰果線那麼閒...
現在top500 還只是2557, 我係557th, 2350, 不過仲未開六水(+390), 三川(+200), 後Z (+400)及5-5(+200)未完成
全完可上另外1190
慢慢連打戰果都變得穩定了
通常每季第一個月戰果浮動比較大
記住最後幾日d人會發癲.
3800應該都ok.
俾我打的話(ry

發新話題