發新話題

[html5]KanColle 辛苦了

引用:
原帖由 Blaze_Raven 於 2019-1-11 12:41 發表
我想確認下佢個反潛支援…搭載係正航既反潛機都係咪都有份打既
同埋個攻擊力係咪同平時反潛一樣裝備反潛值緊要過艦娘反潛值

我係有啲覺得最強反潛機係應該擺係大鷹/瑞鳳度
Yes.

Yes.

唔需要, 因為只睇格載數.
原因係因為呢個係航空支援. 同開幕空襲既計算方式一樣.
越大格, 攻擊力越高. 越高攻(反潛值)既攻擊機放越大既格, 攻擊力就越高.
所以係相反. 最強反潛機應該放正航大格.
引用:
原帖由 尤利西斯 於 2019-1-11 11:55 發表
V大不要淚奔

陸航就是未轉, 昨晚未想住打...今明才算
1. 2式, 54, 54, 一式34
2. 2式, 21熟, 1式22甲*2
3. 3*東海+流星
我想住1隊塞數值較多種的54, 駁多些效果
2隊就用無咁多種數值的21熟, 兩 ...
嘔....................血..................呀....................
寫埋俾你照抄, 都抄錯 *&%&^$%&^
頂, 我都話1隊係陸偵(E1送個部), 54, 21熟, 三四咯.
拿, 空劣呀.

你換多架54落去做乜. 放左一樣空劣
最激9氣你2隊反而放21熟.
頂你, 空喪呀.

2隊係放陸偵熟練(E2送個部), 54, 2*陸攻
拿, 空劣呀.

唔好自己改啦...........我講過唔好懶得去計制空架啦.....
我每個配裝都有意思的......T^T

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

向尤大抱個歉
語氣重了
衷心祝福你能首次全甲.

尤大加油!

今次活動其實不難,配好船裝,全甲吃下去吧

看到你們在努力砌攻略實在是很不錯!

話說這邊還是在等週未的增援再開始攻略
感覺有點實力不足有點怕
磯風才剛50lv(ry

回復 5795# markronald 的帖子

我家的嵐 現在才lv 65 上下
看看效果如何才算

始終那三隻DD都叫稀有
願我削血順利及途中撈 莊臣

2019/01/21, day2066, rank 664 ||| 本尤 艦Colle 初甲同日取得

嘛嘛
無事既無事既
和氣生財

-+-+-+-+-+-

話說
航空支援裝配改好左
我晏少少放上黎

65Lv?無問題
佢都係可以連擊隻王打兩下近三百
(╯▽╰)

btw
係莊士敦 唔係 莊臣…

新友軍艦隊?
日進很好很暴力
還有大和

FGO ID:262,552,448 新手腿皆歡迎

回復 5798# tcdpels 的帖子

應該係新既
之前都仲係得神鷹隊同風雲隊Comiket隊

btw
我啱啱睇艦core官方twitter
佢好似話俾人DDOS緊(?)
好似幾大獲咁...

附反潛支援艦隊

剛剛第4出擊才入王,
之前第一次C雪風大破
第2次沒帶足夠電探去了V
第3次ZZ, 隻嵐大破

然後第4回入王

日戰完的時候, 就是王低於500又門前清, 入夜戰就很穩

排位就再微調
2019/01/21, day2066, rank 664 ||| 本尤 艦Colle 初甲同日取得

發新話題