發新話題

[Android/IOS] 乖離性百萬課金王----已上市!

超弩級1等龍

開左3場都滅團
基本上要齊哂風屬攻擊卡,同埋目標全破部位的話要係6cost前破背(6cost後破背也沒有用,因為已經buff夠了)
全瞄本體打也是解法之一,反正掉落報酬和超級一樣(老實講如果SE將之前出錯既說教乙女放到超弩級限定的話一定會多啲人打兼無咩人反對,因為無得con機打已經少左好多人攞到)
爪的話先放減物攻後就可以放置
血量入場卷最少2萬,不過重點還是攻擊力
一直被連撃放血的話再強的歌姬也補不過來......
還有就是這次也要賭過小劍能不能暫停一回全體攻擊

回復 18# 藍希萊 的帖子

抽到槍兵+1

我就抽到蘿莉UFO....
我果然係輔助系命~~

說來呢個後續有唔少卡能夠升到五星, 比前作好好多~~
希望能夠似勇者前線咁樣俾到我繼續龜速玩下去~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

各位聖誕節有努力刷妮妙嗎????
成積如何????

最後說句Merry Christmas~~

回復 24# 范良極 的帖子

上級打唔到, 超級打唔過......
果然遲起步等如唔使玩........

哨戒班looping
四葉最後勝利既話我漫畫收一套!

回復 24# 范良極 的帖子

4張打左3張,就係缺玩開既歌姬妮妙......
唔係琴日番工時間唔岩既話應該可以刷埋歌姬妮妙

兩關比較的話感覺上傭兵亞瑟比較好刷
只要歌姬開場兩局內抽到4cost以下全補的話就等於過關
歌姬開局先上光妖抵消下回合的debuff的話回血壓力就少很多
另外2cost全補比想像中好用

引用:
原帖由 藍希萊 於 2014-12-25 22:18 發表
上級打唔到, 超級打唔過+1

引用:
原帖由 藍希萊 於 2014-12-25 22:18 發表
我都好遲先玩.....傭兵搞到後來都不能登大雅之堂
引用:
原帖由 chickenpowder 於 2014-12-25 22:54 發表
4張打左3張,就係缺玩開既歌姬妮妙......
唔係琴日番工時間唔岩既話應該可以刷埋歌姬妮妙

兩關比較的話感覺上傭兵亞瑟比較好刷
只要歌姬開場兩局內抽到4cost以下全補的話就等於過關
歌姬開局先上光妖抵消下回合的debuff的話回血壓力就少很多
另外2cost全補比想像中好用
欠歌姬妮妙+1
聖誕女郎好難打....= =
引用:
原帖由 cybaster 於 2014-12-26 00:00 發表
上級打唔到, 超級打唔過+1
平安夜那日野場難入到死.....
我都係靠巴哈網友先打得到.....

=============================================

SE經此一役後,食髓知味了
http://www.kairisei-ma.jp/information/2014/12/1231700.html

爆肝團~~

聖誕禮物~~(?)

擴散MA即將關服,並根據擴散MA進度送乖離MA特典。

(其實兩個遊戲既日版都無玩……
下面個網都冇仔細睇……
不過有玩乖離的人可考慮去登錄擴散拿特典了)

http://www.square-enix.co.jp/smart/ma/comment.html

台版MA似乎運營得相當差,google營收榜竟然都沒找到MA…
畢竟是一套名作啊……

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 be_success 於 2014-12-26 17:41 發表
台版MA似乎運營得相當差,google營收榜竟然都沒找到MA…
畢竟是一套名作啊……
自從開PK收集碎片換卡那時就冇再玩了~~

發新話題